lördag 16 augusti 2008

Ingen sprit

...
- Kommentatorerna tyckte just att Niklas Arrhenius "blev en synnerligen slät figur i diskus-kvalet". Sedan pratade de vidare om att han borde disponerat sin säsong annorlunda. Lyckad snubbe. Hörde att McDonalds i Valbo söker en clown.

- Phelps vann guld nummer 7 på 100 fjäril, efter att legat 7:a vid vändningen. Segermarginalen blev hela 1 hundradel. Otroligt imponerande. I synnerhet då jag tom spelat en symbolisk summa på att han skulle vinna. När det såg som sämst ut kändes det illa att vara den som skulle förstöra hans jakt på medaljrekord. Tur det löste sig.

Hoppas nu han vinner nr.8. Enligt experterna är det större chans att hitta Jimmy Hoffa i soprummet än att USA förlorar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Rille är på besök och kvällen har tillbringats med pokerspel nere i lokalen. Spelet har ovanligt nog gått okej. Mest tack vare att jag inom loppet av en kvart vann 2 potter för mer än dubbla inköp av samma kille.

- Rille spelade med en kille från Caracas, huvudstaden i Venezuela. Satt och funderade på hur många struliga pokerspelare det finns där. Folda innan flop är nog inte melodin. Lekte med tanken att man är där på semester och går på kasinot. Sätter sig ner vid ett pokerbord och UTG straddlar, UTG synar, UTG+1 likaså. Du foldar din skräphand och hela bordet brister ut i ett gapskratt. Något dummare har dom aldrig skådat.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Senare idag blir det squash!!!! Som jag har väntat. Ska bli mycket intressant att se om takterna sitter i. Rille bör jag väl alla fall slå. Jag har nämligen större fisk att steka.

Inga kommentarer: