fredag 15 augusti 2008

Resa resa resa....

...
Få saker gör mig så glad som att få resa iväg någonstans. Bara vetskapen om att snart vara på väg gör vardagen enklare. Förhoppningsvis kommer jag snart iväg till något av följande ställen:

1) Långresa i USA där jag åker runt från stad till stad och spelar biljard om mindre belopp samt socialiserar med de lokala förmågorna. Hem åker jag när pengarna är slut. Med tanke på min vinnarskalle samt darrhänthet kan det gå fort. Kanske till och med tillbaka på svensk mark innan jetlaggen lagt sig.

2) Grand Slam turnering. Helst Franska Öppna i Paris eller Australian Open i Melbourne. Jag tillbringade sex månader i Sydney och aussies är dom överlägset trevligaste människorna jag träffat. Inte bara trevligast, dessutom väldigt avslappnade och allmänt bekväma att vara omkring. Sist men inte minst gillar dom att dricka.

Fransmän ger jag inte mycket för, men å andra sidan är grustennis fenomenalt nog för att stå ut med två veckor omkring vindrickande franska äckelmänniskor. Vi har förresten en sak gemensamt, fransmännen och jag. Förkärleken till att röka.

3) Två veckor i Japan och få chansen att utforska orientens mystik. Om inte annat får jag insupa Tokyo, vilket jag antagligen lever gott på i flera år. Ända sedan jag såg "Lost in translation" har jag velat åka dit. Sån otroligt bra film.

4) Åka till Filippinerna och titta på biljard-VM. Tror Chamat kan sy ihop ett paket där man blir bra behandlad. I Filippinerna är biljard en status-sport sjukt nog.

För övrigt stora grattis till Chamat som vann biljard-EM i Tyskland förra veckan. Disciplinen var 8-ball och han slaktade bla f.d världsmästaren Thorsten Hohmann med 8-1 i semifinalen.


På återseende....

Inga kommentarer: