fredag 29 augusti 2008

Rise and shine...


...
Denna squash slutar aldrig att överraska.

Spelade säsongens första stege-match idag. Mötte en kille jag inte spelat mot tidigare. Jag är relativt otränad i förhållande till hur bra jag är, dvs folk tror nog generellt att jag är sämre än vad jag egentligen är.

Precis så trodde jag om min motståndare idag. Han gör jag snabbt jobb med. Lite oroväckande att han sa att han spelat mycket tidigare, men haft ett långt uppehåll tack vare en inflammation på hälsenan. Men men, tyckte ändå jag var favorit på förhand.

Jag ska tala om hur stor favorit jag egentligen var. 7-11, 6-11, 2-11, 2-11, 3-11. Hur pass stor favorit är man på förhand när slutsiffrorna blir så här? Inte alls favorit nä!. 0-5 i set och tillika en av många stora nesor i mitt liv.

Han var tydligen rätt duktig spelare innan uppehållet, och kommer definitivt att klättra upp ett par nivåer i stege-systemet. Himla kul att han fick bryta ner mitt redan svaga psyke på vägen. Vore kul att få spela mot honom igen om ett tag. Även om han var mycket bättre på allting borde jag kunnat bjuda på bättre motstånd.

Nu blir det vila från squash i 1-2 veckor. Måste försöka få min tennisarmbåge att lugna sig lite.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Har spelat 500 pokerhänder och slutat ungefär jämnt upp efter att ha i princip hela sittningen legat ett inköp back.

Det första som hände var att jag raisade med 99, fick syn av button samt BBa
Flop 964 (2 ruter)
Jag betar ut, blir raisad av knappen och vi hamnar all-in. Han har 86 ruter och vinner plätt-lätt.

Många påstår att det är bra att ha topp-triss på flop, men hur kan det vara det när man i slutändan får vinka adjö till poletterna?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ganska lätt att sova på nätterna just nu. Klockan är 06:.00 och jag drack en Red Bull för 2 timmar sedan. Känns som jag skulle kunna sätta mig i en bil och köra nonstop till Malmö utan att ens gäspa.

Kanske man skulle prova att vara vaken hela dagen och försöka sova imorgon kväll. Risken är att man somnar vid lunch. Då är allting förstört. Man är inte stolt över sig själv när man vaknar helt vimmelkantig 21:00 och undrar vad i helvete som hände.

Dessutom är det fredag, vilket tillsammans med lördag är den bästa dagen för pokerspel. Både live och online. Tänkte försöka få in ett rejält pass i helgen eftersom jag nu bestämt mig för att skippa både Sundsvall Open Trot och drickning. Det blir min andra raka helg utan festligheter och jag känner redan en känsla av välbefinnande.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ge redan nu upp tanken på att inte läska två helger i rad!
Detta fenomen har även jag försökt mig på men sedan jag började läska (ca. 16 år sedan) så har jag ännu inte lyckats med bedriften att ha två fria helger i rad...

/Pal - en gång lovande..

Anonym sa...

det låter jätte sunt G. Jag ser åt vilket håll det här bär, nästa steg blir frisk luft och friluftsliv, något jag förespråkar och något din själ skriker efter, sen är det så jävla själshealande att det är ok att förtära finare dryck i denna sinnesstämning, det blir lixom plus minus 0 :)

Anonym sa...

Meh? Jag trodde alla visste att september var nöten för själshelande arbete och rekreation?! Enligt färsk rapport från Sundsvall så bär alla fina flickor och törstiga läppar på kassar från Bolaget... Jag ser med tillförsikt fram emot en av de bästa helger Sundsvall kan erbjuda under ett år...

Hitta förnuftet nu min vän och använd det!

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! Sluta med squash din olycka!