söndag 14 december 2008

Early bird...

...
Här kommer rapport nr 1 från min aktivitetshelg. Alla aktiviteter utom spritdrickning är godkända och jag fick en bra start genom att kliva upp redan vid 11 i morse. Full av liv och glädje lagade jag frukost och funderade på hur jag på bästa sätt skulle kunna aktivera mig själv.

Valet föll på soffan och en liten tupplur. Som varade en stund. Vaknade till sporadiskt av telefonsamtal samt av tv-buller. En stund är olika för olika personer. För mig just idag var en stund ända fram till 18:30. Hur i helvete står det till i huvudet när man tar en tupplur på dryga 6,5 timmar. Som grädde på moset kände jag mig hur trott som helst, spelade ett litet pokerpass samt jobbade lite med affe-verksamheten, och somnade vid 23-rycket om i samma soffa och vaknade 02:10. Har precis avslutat ett litet pokerpass och funderar på vad jag ska göra fram till 14:00 då luciacupen i squashen börjar. Men eftersom jag tydligen lider av anti-insomnia är det väl bara att lägga till sig i soffan o sova fram till lunch.

Jag har aldrig spelat en squash-tävling i cupform. Dessutom ska det vara någon sorts hcp för att jämna ut förutsättningarna lite. Undrar hur det funkar? Är det som i biljard där alltid dom bästa spelarna vinner ändå eller är det som i golf där det är en gigantisk fördel att vara hög hcp:are. Återkommer med resultat.

Kommer inte trilla dit på söndags-bertling på Skepparn heller. Även om det hade varit roligt måste man någon gång hålla sina löften till sig själv. Fokus under december och januari ligger på fysiskt välmående samt viktminskning. Därför har jag tänkt vara totalt nykter under hela januari och halva februari. Sen går det inte att hålla sig längre. Då är det Nordic Light på kasinot och all hell breaks loose.

Later....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns inte helt okej att du skryter om din amfetaminverksamhet här i bloggen. Det kan finnas barn som läser!

/ HG

Anonym sa...

Rimmar illa med amfetaminverksamhet och att killen sover vid varje tillfälle som ges.

Marcus sa...

Och hör sen hedersgurra. Amfetamin blir man speedad av, och vad jag vet har jag inte haft någon vidare fart på kroppen senaste 10 åren.

Däremot skulle jag vilja prova alla droger men min naturliga feghet gör att jag inte ens pallar att röka gräs. Utom då hederligt vanligt svensk gräs ur vassrör när man var liten.

Marcus sa...

öronvax: Grattis. Du fick just tvåla dit hedersgurra. Vet inte om du känner honom, men om du inte gör det kan jag upplysa dig om att du borde vara glad. Det är en fenomenal känsla som inte ska underskattas. :)

Anonym sa...

Det är klart att det är en fenomenal känsla att tvåla dit mig när det sker en gång per år. Om ens det.

/ HG

Marcus sa...

HG: För att illustrera hur ofta det händer vill jag att du tänker dig en micropopcorn-påse, och varje gång det poppar är en dit-tvålning.
*röker*

Andreas sa...

Hahahahaha Hilarious. Mackan, du gar till historien som en riktig clown! Underbart underhallande. Jag ar lite osaker angaende omrostningen men maste nog go with ost-europeiskt porr proffs.

Puss!