tisdag 2 december 2008

LVN

...


Låt oss alla slå ett slag för den här fina instansen. Landstinget Västernorrland. En effektiv administrativ avdelning som ser till att vårdpengarna stannar på byråkrati-nivå istället för att nå ända fram till patienten.

Ringde nyss och försökte boka en tid för hälsoundersökning. Kom fram till en telefonist som kopplade mig vidare till tidsbokningen. Fast där lät meddelas att det var fullt i kön. Det fanns ingen möjlighet till återuppringning, och så snart det upplystes att ifall det gällde akut vård skulle jag ringa 112, fick jag luren.

Ringde då upp telefonisten igen och frågade hur detta var möjligt. Hon svarade att det var fullt i kön, varpå jag undrade hur det kan bli fullt i en telefonkö. Det är inte som att visst många människor står i ett rum med begränsad yta, där man verkligen inte kan klämma in en person till. Låt oss fundera på hur många människor det egentligen kan vara i kön. Jag gissar på max 50st och det är säkert lite i överkant. Det är ett ganska imponerande telefonsystem dom har upphandlat ifall det inte klarar av att sätta 50 st i kö.

Så jag antar att jag inget annat kan göra än att ruttna bort här hemma. Alternativt uppsöka min goda vän akutmottagningen för att ytterligare en gång bli gjord till åtlöje....

Gargamel....

Inga kommentarer: