måndag 16 november 2009

Manic monday

...
Vart är mitt måndagsnöje??

Varenda måndag är det standard att vakna till nya avsnitt av Dexter och Califiornication. Men idag är det tomt. TOMT TOMT TOMT....

Kan det vara så att ödet har slagit fast en för mig mörk framtid, och att det här bara är början på en överjordiskt elak plan. Att jag får ratten i handen när jag är på väg att handla lunch. Sedan den fejkade glasdörren på väg in till restaurangen. Den från Lotto-reklamen, där någon ser ut att öppna en glasdörr, fast det är fejk och personen kraschar rätt in i glaset. Den personen lär väl bli jag.

Den här veckan kommer att gå i arbetsmoralens tecken. Ny vecka, nya målsättningar. Det är snart jul och jag måste försöka spela ihop pengar till att finansiera mitt privata luciatågsprojekt. Med stalledrängen Staffan i spetsen ska dom påbörja sin vandring söderöver. Dom tror alla att det vankas lussebullar och ljuva toner på skolan i Bredsand. Men jag har större planer än så. Nyckelord, dit pepparn växer.

Alltså, bort med luciaprylen men fortsätt med den fantastiskt trevliga traditionen att tända marshaller över hela staden. Det är vackert.

Just som jag avslutade det här inlägget kom Dexter som ett brev på posten. Ljuva måndag, här ska sympatiseras med en massmördare. :)


Inga kommentarer: