torsdag 15 januari 2009

Omelett

...
Jag satt precis och tänkte tillbaka till mina dagar på högskolan. En fantastisk tid i mitt liv. Även om skolan ibland sög var det ändå en stor frihet och roliga, varierande dagar omgiven av bra vänner. Hur ska man kunna toppa det i ett vuxen-samhälle där alla ska falla in i en norm och kväva sin spontana och impulsiva sida.

En sak som verkligen grämer mig är att jag inte har några bilder från den tiden. Vet att jag har papperskopior på mina foton från vår studietid i Australien. Men korten är riktigt usla. Dåliga motiv och trista poser. Usch. Jag är världens sämsta fotograf.

Om man drar det ännu längre har jag knappt några bilder alls från det att jag är tonåring (innan det tog föräldrarna kort) tills idag. De senaste åren har vissa saker dokumenterats. Men nästan bara situationer där det dricks alkohol. Vilket är lite märkligt. Så fort man fått i sig ett par glas, ja då åker kameran fram.

Det ska bli ett av mina mål framöver. Knäppa mer vardags-kort. Det här kan jag redan nu säga är ett löfte som inte kommer att efterlevas.

Inga kommentarer: