måndag 10 november 2008

Epan.....

..
Gårdagens bakishet botades delvis med en trevlig middag på Skeppis. Jättegod mat. Fisksoppan var överstabil. Den blev inte sämre av att få en personlig 60 minuters-show av Micke Skildt. Jag säger bara "Skärp dig, annars skjuter vi"....

Senare på kvällen blev det kasinot för lite pokerspel. Trots att det mest var stamgäster närvarande hade jag ohyggligt roligt. Lacke och Ralph hade en fantastisk dagsform.

Lacke började bertla och hade full föreställning. Bland annat började han kalla en spelare för "EPA:n" och la fram en lång teori om att killen hade en knallgull Volvo 140 utan stötdämpare, med Wunderbaums och LGF-klistermärke. Så han blev epan hela tiden. Att han brukade åka på sommarsemester till Gotland och att det tar en vecka att köra till båten. Angående att Epan hela tiden synade ner honom: "Epan jagar ner mig i 35 km/h"

Han drack xider, 2 åt gången. Beställde gjorde han genom att hojta "2 pipor till pappa" mot baren. Haha humor humor...

Jag nämnde att jag var bakfull och antagligen mådde sämre än vad han gjort i hela sitt liv. Då tittar han tvivlande på mig och säger "jag som blir dålig i en vecka och inte ens kan äta dom första fyra dagarna". Kanske det finns dom som har det värre alla fall.

Ralph är från Tyskland och pratar ingen vidare svenska, så han får konversera på engelska. Men han är skum. Vissa dagar är han mycket diskret och andra gånger, som igår, skrattar karln så att han nästan kiknar. Tror han var nära att skratta sig själv till tårar flera gånger.

Inga kommentarer: