fredag 21 november 2008

Ja må jag leva....

...
Tårkalaset på västergatan 27 gick som på räls. Presenter trillade in till mig och tårtan uppskattades av alla inblandade parter. De inblandade var Kristin, Hanna, Tonke (han med turen), Hasse, Zeke och Skepparn (Jonas alltså).

Jag fick småflaskor med alla Dufvenkrooks glöggsorter, med tillhörande russin och mandel. En voodoo-figur som tydligen ska ge tur i spel och andra finansiella saker i livet. Dessutom har han glasögon. Jag gillar honom redan. Även en chokladask samt en plånbok skänktes. Plånboken innehöll till och med pengar. Fatta vilken dröm.

Efter tårkalaset ilade jag till squash-hallen för att spela för tredje dagen i rad. Mitt nysträngade racket gick som en dröm och det känns som mitt spel tagit ytterligare ett steg i rätt riktning. Återstår att se på måndag då jag ska spela nästa gång.

Min plan var sedan att åka hem och vila. Icke sa nicke. Det ringdes och tjatades om att halva Skeppsbron var fullt med folk som slutit upp för min skull. Så vem är jag att säga nej. Nu var det ingen stor uppställning, men vad spelar det för roll när samtliga var trevliga och på gott humör. Algot passade på att ge mig fri bar, vilket från början gjorde att Mange Myt (utsedd till host) tvingade i mig shot efter shot. Bland annat en 12:a fernet som nästan sköt mig i sank direkt. Förutom shotsen blev det rätt lugnt. Ett par drinkar och några öl typ. Runt 1 tiden slöt ett bra gäng från kasinot upp och dom hann knappt värma stolarna innan Uffe tog ton och rev av gamla elvis-klassiker.

För att fira skönsången ställde Jonas till med ett litet efterpartaj med tillhörande pokerspel. Det gick sådär bra men vad spelar det för roll när man är en ungdomlig 30-åring. Kände mig lagomt ung när jag vaknade på Jonas soffa, trött och slagen, av Jonas grannes glada röst. Det vankades lunch och eftersom ingen av oss hade bil blev det en promenix ner till pizzerian.

Inga kommentarer: