torsdag 13 november 2008

Grannar....

...
Snabb fråga bara.

Hur i helvete tänkte mina medmänniskor till grannar när dom bokade upp tvättstugan hela dagen och kvällen? Begriper dom inte att jag ska till Stockholm imorgon och är i behov av rena kläder. Väldigt dålig stil. Dom kommer inte gå ostraffade ur det här sveket...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Antagligen begrep dom väldigt väl vad deras dåd skulle generera i (en ännu argare, bittrare granne)! Fru fortuna ser nu till att du betalar tillbaka lite av vinsten i förrgår. Du tror väl ändå inte att du fick slantarna "gratis"?!

Betzahlen Sie bitte!!!

haha//lee

Anonym sa...

Ja men det kan väl inte vara så svårt att gå ner i tvättstuga och slänga in en röd stumpa i pågående tvätt och dra upp maskinen på 70 grader. Hämd är fegt men underskattat.

Marcus sa...

Lee: Ja det är väl så. Varje uppslag har ett nerslag runt hörnet.

Förresten, om det stämmer skulle man ju hitta uppslag hela tiden eftersom man alltid är inblandad i något nerslag.

Tomas: Röd strumpa är ingen hämnd. Riktig hämnd är att ladda fru Janssons frukostlimpa med arsenik nog att ta kål på ett helt zoo.

Anonym sa...

De vanliga dagliga uppslagen du talar om är väl att t ex få vara någolunda frisk, fysiskt menar jag! Mentalt, inte i närheten.
Men säg den som inte Fru fortuna kan få inlaggd på psyk!
Det fanns en tid då jag inget hellre ville möta ett gäng riktigt usla kortlirare i ett pokerparti. Nu har jag dock kommit till insikt och förstått att just dessa lirare kanske kommer att skänka dig en hygglig slant, men samtidigt tar de dig ett kliv närmare en viss avdelning. Det är priset du får betala.

Alltså, paradoxalt nog lirar man fortfarande lite grann. Detta trots att man nu vet att det bara finns två slutdestinationer, nämligen; FATTIG & FRI eller RIK & INSPÄRRAD!!!

lee