onsdag 19 november 2008

Nollan skjöt mig i sank

...
Härmed slår jag fast att det måste bli ett slut på att jag månad efter månad för möta olika typer av elitspelare på väg tillbaka från en skada. I squash-stegen har det hänt 3 månader i rad. Man känner sig laddad och det känns som ingenting kan stoppa ens avancemang till gruppen ovanför. Då dyker han upp, proffset som för cirka ett år sedan fick en skada i foten. Laddad till tänderna dessutom. Inte kul att vara mig då.

Dagens motståndare var en konditionsstark, snabb spelare som dessutom hade bra spelsinne och väl maskerade slag. Att helgens bravader satt som cement i benen krånglifierade ytterligare. Jag ledde med 6-1 i fjärde set, men kände mig ändå chanslös eftersom jag visste att många jobbiga bollar väntade.

Så från och med nu ska alla div.1 spelare stretcha ordentligt efter match samt inte spela mer än max 6 ggr i månaden. Detta för att minimera skaderisken.

Har även lämnat in racketet på omsträngning. I desperationens tider är alla knep tillåtna. Ska prova blå strängar. Den färgen har alltid behandlat mig väl.

Efter squashen eldade jag några hundra på kasinot. Överkomligt. Mindre överkomligt var att jag kom i ett par trassliga potter. Inte jättedåligt spelat men heller inte vidare bra. Antar att det var en förhållandevis billig läxa.

Innan pokern började förklarade jag för ena brushen därnere att jag alltid brukar spela 20 kr på nr 17 och 20 varje dag när pokern är slut. Förklarade oxå att det var närmare ett år sedan jag fick en ett sådant slag senast. Hon förklarade att jag spelar på fel nummer och att jag måste byta till nr 32 samt nr 0. Vad gör jag? Jo spelar på dom vanliga 17 o 20. Vilket nummer kommer? NOLL. GRÖNA ÄCKLIGA NOLLAN. 700 kr down the drain. Mitt tresiffriga losingstreak har kunnat kommit till ända om jag bara lytt hennes visdomsord. Börjar fundera på om turspel egentligen är något jag har talang för. Jag kan alla fall lova er alla att jag med versaler kommer meddela när äckelkulan trillar ner på mina nummer.

Dagens roligaste kommentar bjöd Björn på Skeppsbron på. Killen som äger sallads-restaurangen bredvid kommer in och undrar hur många lunch som krängts. 109 st svarar Björn utan att blinka. En mycket less sallads-tillverkare var då tvungen att ställa mängder av följdfrågor innan det avslöjades att det var en kraftig överdrift.

Vidare vill jag gratulera Tonke som i turneringar går från klarhet till klarhet. Ny seger i idag igen. Pengarna kommer nog inte räcka livet ut men klart som korsvspad är att finanserna inte kommer vara största bekymret ett tag framöver.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett bra knep är att i framtiden öka och spela 40 kr per nummer. Det kommer att gynna dig.

Anonym sa...

smörgåstårta