tisdag 14 oktober 2008

Frigöra spänningar i rygg och nacke... not

...
Var ute på Birsta igår och inhandlade en anordning för massage av rygg och nacke. Det är som ett trähandtag där det sitter 4st små hjul. Dessa hjul är gumibeklädda med piggar och ska alltså rullas och ska på så sätt massera och öka blodcirkulationen i berörda områden.

Provade detta några gånger under gårdagen och effekten blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag fick nämligen mer ont. Det var precis som om jag varit så spänd att jag inte haft någon smärta, och att jag nu "väckt" den till liv igen. Hade sån molande värk igår att jag inte kunde göra annat än att försöka somna. 

Därför har jag sovit i etapper ända sedan 19:00. Mycket irriterande eftersom jag hade tänkt spela massa kvällsturneringar igår. Antar att jag får skjuta upp planerna till ikväll. Förutsatt att inte smärtan ska hålla på jävlas med mig idag med.

Isåfall får man kanske göra den gamla klassikern. Nämligen att allt vad man kan slå högernäven i väggen. Då kommer jag ha så pass ont i handen att jag inte längre känner min molande värk i axlarna. :)

Idag ska jag nog spela lite biljard. Det har pratats om en 8-ball match där jag ger 1 före till 5. Passar mig perfekt tror jag, men det verkar inte alla inblandade parter tycka (trots att det inte var min idé) eftersom matchen inte verkar bli av.

För övrigt ska jag byta klubb från Sundsvalls biljardsällskap till Gävle BK. Ska bli mycket roligt att få vara med i ett serielag igen. Jag har alltid gillat seriespel och brukar spela ganska bra. Dessutom kan det bli roliga kvällar med lite drickning. 

Kommer ihåg senaste seriespelet för Sundsvall. Det var på Söderhallen för ett par år sedan. Jesse Wikner var bla med. Vi åkte från Sundsvall på lördagen kl 07:00 cirka. När vi kommit till Bredsand hade Jesse smygit fram en kvarting whiskey, vilken han flitigt drack ur i ett regelbundet tempo. Den sista skvätten hällde han ner i en Trocadero-flaska och tog med in på hallen. Precis innan första matchen köpte han en kaffe och kryddade med det sista av whiskeyn, varpå motståndaren såg aningen konfunderad ut kring kombinationen Trocadero & kaffe.

Inga kommentarer: