onsdag 8 oktober 2008

Tony Decker i högform...

...
Det blir ett till inlägg. Inte vilket som helst, utan övertrumfen själv. Den är, för att citera Ari i Entourage, golden! Många har längtat efter den här videon så se nu till att upplysa alla om dess existens. Den ligger på Gurras blogg oxå.

HedersGurra och hans vidriga kamera har man ondat på länge nu. Den är framme varje gång man kokar eller är på fyllan. Mycket fult. Men det är väl inte hans fel. Det ingår väl i den där journalist-genen han har att alltid slita fram apparater för dokumentering. 

Ibland fyller kamera-amöban sitt syfte. Den här videon är bland det roligaste jag skådat ifall man känner Tony Decker. Han har precis blivit nekad att komma in på kasinot för att han var för onykter. Spelsugen som han är lommar han tillbaka till Oleary's och intar blackjack-bordet i ensam majestät. 

Ja resten ser ni själv. Notera Gurras polare, sminkad till invandrare, som jättefull kläcker ur sig "tjena karljävel".


Min dåliga dag blev genast lite mindre dålig. Nu är det slutskrivet från min sida. Garanterat.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Bara en veteran som Decker kan efter 1 minuts splittande och dubblande fråga Vart ÄR DITT KORT !!!!

// Jasså Gurkan du hade 9an

Anonym sa...

Nu mår man iaf bättre i några timmar!

/Pal

Marcus sa...

Haha, ja faktiskt.... Minen på karln är fin när hon drar upp 21

Anonym sa...

Den minen kan symbolisera mina tursamma stunder...dina med för den delen...och lee´s...sen finns det nog inga fler elitolyckor.

/Pal

Anonym sa...

Tack för att du ordade mitt namn, Palto! Men du har nog rätt, jag tror att både du jag och Gurkan kan identifiera oss med grabben. Eller vad säger du Gurk, har du någon gång fått en liten lätt rodnad i ansiktet efter t ex en osnnolik river(matematiskt iaf)? Eller vid ett litet miljöhugg? haha...annat är det för Broder Flod...inte en motgång!

//Lend me a rope

Marcus sa...

Ja du... Minen han visar i slutet, den har man på autopilot i spelsammanhang. Eftersom den kommer fram så ofta är det bra att ha den nära till hands... :)

Anonym sa...

Givetvis tog jag upp dig, Lee, för du vet ju att en olycka sällan kommer ensam!
Tur att jag sade det, va...?

Inget rep utan mig, Lee!!!

/Pal