onsdag 8 oktober 2008

Förtröttelse

...
Va hemskt....

Har i flera dagar försökt vända tillbaka på dygnet genom att hålla mig vaken hela natten och hela dagen, för att slutligen krascha i säng på kvällen. Mina försök har misslyckats totalt. Har blivit en jättetupplur runt lunch, vilket fullkomligen förstört alltihopa. 

Idag är inget undantag. Är just nu jättetrött och vill inget hellre än att sova. Men det går inte. Eller rättare sagt vågar jag inte. Lyckades tidigare lova att spela squash kl 17. Somnar jag nu är det inte stor chans att jag vaknar igen. Som om idrott inte är nog ringde min far och undrade om jag kunde arrangera en liten 4-manna pokerturnering i stugan ikväll. Han ska hålla herrmiddag och vad göra förutom att vända lite kort. Får väl lov att fixa det antar jag...

Här har ni min spådom till vad som händer sedan. Jag kommer köra hela vägen hem med ett öga öppet. Kommer stappla uppför trapporna och in i lägenheten. In i badrummet för extremt snabb tandborstning. Sedan marsch pannkaka i säng.

Det är då problemet brukar upptså. Allting är upplagt för en tupplur man normalt bara fantiserar om. Förutsatt att man kan somna. När jag gör den här dygns-volten brukar jag bli övertrött och inte kunna sova när jag väl ges chansen. Fenomenalt irriterande. Man har kämpat i dagarna tre och slutligen hållt sig vaken i ett helt dygn, bara för att rasera allt och ligga och räkna bräkande får fram till gryningen.

Avslutningsvis en liten tävling. Den som först lämnar en kommentar med rätt svar på följande fråga vinner den stora äran att ta hand om min tvätt imorgon. Det är ingen dålig ära. 

På vilket sätt blev jag gjord till åtlöje av en gatuclown i Engelberg, Schweiz?
(Ledtråd är att det handlade om min utstyrsel)

1 kommentar:

Anonym sa...

Han hävade att du inte borde använda tvärrandiga tröjor eftersom de fick dig att se fetare ut än vanligt?

/ Gurra