onsdag 15 oktober 2008

Om en timme vaknar tuppen

...
Såja... Då sitter man här igen och väntar på att dagen ska gry. Blev trött igår kväll och somnade redan vid 21. Vid 03 vaknade jag av att telefonen signalerade missade samtal. Ni kan gissa vem det var från. Ledtråd Adde Malmberg. 

Det var Rille ja. Han hade kommit 6:a på Boss Medias €50 rebuy turre efter att ha varit chipleader länge. På finalbordet vägrade shortstackarna åka ut, och snart nog hade blindarna stigit och allting blev en enda stor crapshoot. Jaja, det blev alla fall €2.000 cirka så grattis till det. Fortsätt i den där stilen så ska vi snart ställa till med en fylla. 

Inspirerad av denna framgång samt i brist på annat att göra kl 04 sparkade jag igång några natt-turneringar på PokerStars. Brillsnokar göre sig icke besvär! Jag fick mest dåliga händer, och när jag väl fick en bra starthand var jag 12:a i mål. Snabb nerstängning och en magisk tristess. Kanska ska ringa till Jonas och kolla om det är full fart på frukosten på skeppsbron. 

Idag är det en 2000 SEK omaha turneirng med rebuy på kasinot i stockholm. Vet att Gurra är på plats, och om han spelar den önskas all lycka. Turneringen är som skräddarsydd för honom och hans entourage (några spritdrinkar).
----------------------------------------------------------------------------------

Fick tidigare idag höra en historia om en granne till Lee i Gävle. Han hade tydligen satt en dagens dubbel till dryga 700 ggr pengarna nyligen. 10 kr i insats genererar alltså 7.000 kr. 

Fast han hade inte satsat en tia, utan 200 kr. Plus att han hade haft sån feeling att han i sista stund dunkat in ytterligare 500 kr. Första loppet vanns av en häst som stod i 50 ggr, och den som vann i andra stod i dryga 10 ggr. 

Vad är det för idiot som spelar 700 kr på någonting som står i närmare 700 gånger pengarna? Jo, en vinnare tydligen. Nu har han 490.000 att roa sig med.

Undrar om han ens tänkte att det kunde vara jobbigt om han får in första loppet och sedan spricker på målfoto i andra? Näe antagligen inte. Det är lättare att bara vinna rätt ut.
----------------------------------------------------------------------------------

Det fanns en tid då jag trodde att tur och otur skulle jämna ut sig under en livstid. Jag inser nu att man måste bli cirka 600-700 år gammal för att detta ska kunna hända. Det måste till några riktiga Alexander Lukas-decennier för att jag ska komma ikapp klungan!

----------------------------------------------------------------------------------

På lördag har Jesse Brodin 30-års fest i Gävle. Ser fram emot att fira honom samt att få dricka sprit för första gången på en månad. Kommer nog att bli mycket roligt och jag gissar på att det blir en del unikum som visar upp sig. 

Med lite tur får man höra lite gamla historier från en trasslig ungdom. Sicksackvägen, det var där det hände.
----------------------------------------------------------------------------------

Avslutningsvis ett litet klipp från "How i met your mother", där Barney visar varför hans bachelor's pad inte lämpar sig för kvinnor.


1 kommentar:

Anonym sa...

Fin filmsnutt, varje mans oförverkligade dröm!

Ha det så kul hos broder flod, och skittrist att jag redan var uppbokad den helgen, men hälsa så mkt!

Alexander Lukas ja...han finns förverkligad, alias Huge.

/Pal