söndag 5 oktober 2008

Sober saturday

...
Idag har det inte hänt mycket alls. Jag är stolt nykter sedan 2 veckor tillbaka och planerar att följa den linjen ända till Jesse Brodins 30-års fest den 18:e i Gävle. Då blir det hela racet gissar jag.

Hasse och Gurra (kling och klang) hade tydligen stor föreställning på kasinot i stockholm igår. Gurra vann tydligen sönder ett 20-20 dealers bord. Sprit var en del av framgångsreceptet och roulette-bord o annat till trots kom dom tydligen därifrån med ett rejält plus. 

Idag blev det därför ännu större flaska och det återstår väl att se om plusset omsätts eller hur det blir. Det sista jag hörde av Rille var att Gurra var på privatspel med Kjestrup, Frej o dom andra dårarna. Det skulle tydligen spelas 25-25 dealers. Mitt antagande är att Gurra imorgon antingen har mer än 100.000 kr eller noll. Det är nämligen så det kan bli när man spelar med spelförstörda människor. Insatserna kommer gradvis att ökas, liksom intaget av alkohol. Framåt lunch imorgon vet vi väl svaret. Hoppas det blir ett jätteplus så man kan sträcka fram händerna formade som en tratt och få ett bidrag.

Bommen ringde förut och han skulle tydligen på cc i stockholm. Vet inte om folket där är redo för en turklubba av hans magnitud. Att se någon floppa triss åtta gånger i rad är rätt shockerande första gången man ser det. Han hade med sig en lagkompis och sa att han kanske skulle dricka, polaren kunde nämligen köra isåfall. Undrar vilket odds det står i att det blev drickning? 1,02 gissar jag. Det som är emot är att han bryter båda handlederna och inte kan dricka för egen maskin eller att han blir stucken inuti halsen av 100 bålgetingar och därmed täpper till svalget.

2 kommentarer:

Anonym sa...

om man ändå fick vara dä fy vad skoj ..... men men vad är väl inte en eftermiddag på förlorarhålet och sen spritlyckan...

// Akuten

Marcus sa...

Lol, ja detta förlorarhål. Stället borde kontimineras och slås in i plast. Det finns så många sjukdomar hos folket där att dom inte borde få umgås bland vanliga.