tisdag 21 oktober 2008

Spanska ridskolan i Madrid

...
Hittade just en rolig video på Rekatocklart.se. Dom har någon typ av nedräkning över 100 idrottsögonblick i svensk historia. Vissa är sjukt roliga. Bland annat den här:

Det är en rysk kille som heter Alexei som är med i en frågesport. På sista frågan svarar han fel och förlorar därmed tävlingen. Men eftersom han påstår att han egentligen visste det rätta svaret tänker han inte acceptera att förlora tävlingen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det ska vara glada torskar! :D :D :D

/Pal

Anonym sa...

Svårt att ge sig, trots att slaget är förlorat. Detta påminner mig om vad som hände när jag och nu 30-åriga Jens Brodin tidigare slog vad om vad Toronto Maple Leafs hemmaarena hette. Jag visste att dom just bytt från Maple Leaf Garden till Air Canada Center. Men på min fråga, vad Rangers hemmaarena hette, svarade alltså Jesse AirCC. Jag berättade att det var fel. Men han envisades med att de nyligen bytt, och att han minsan hade rätt. Till råga på allt slänge han fram Chipsnäven och skriker -EN MILJON!!!

Lee

Marcus sa...

Ja vad kan man svara på det... "Här har du våfflan" hade suttit bra...

Anonym sa...

Jag skulle gissa att Alexei´s situation ser ut som följande: Trasslig ekonomi, några tyngre obetalda skulder, en del dräparkommentarer på fyllan... Han vill helt enkelt få en skön och tydlig anledning till att inte visa näbben ute på några år. Alexei sitter troligen fortfarande hemma och undrar hur folk egentligen ser på hans framträdande... Det kan vara nöten! Jag kan bara se Rickard Sjöberg i Postkoden när man sonica sätter upp ett tält på rätt postnummerområde och ställer till ett sjuhvetes liv för att åtnjuta DEEEG!!!

Anonym sa...

antar att ni vet att den är fejk va...