söndag 12 oktober 2008

Inte miljonär idag heller

...
Kvällens kasino-äventyr slutade i ett svagt moll, trots att jag hade bra kort och borde gått åtminstone några laxar plus.

Spelade allmänt illa och försatte mig i kluriga situationer. Bla:

- Synade av Johan med en medioker hand trots att allt pekade på att han hade en jättestark hand, vilket han såklart hade.
- Raisade i tidigt spår med A9o (katastrof redan där) och kom inte bort från handen på A22Q bräda. Mycket svagt. Synade praktiskt taget för split. 
- Synade en raise med AQ och kom inte bort från handen när en okänd spelare överställde för 1900. Visserligen låg det lite döda pengar i potten men jag tror ändå mitt spel var förlorande i längden. Han hade KK och jag köpte ut.

Även fast jag låg bra plus ett tag kände jag en stor besvikelse inombords. Jag är lite av en perfektionist när det kommer till vissa saker, och mitt mål med spelet är att få in poletterna i bra läge. Inte att köpa ut. Får man in pengarna bra ordnar sig resten automatiskt. Så enkelt är det. Normalt brukar jag vara bra på att välja lägen, men inte idag.

Det som är skönt att veta är att mitt spel idag är det sämsta jag kan prestera därnere, och det är fortfarande miltals bättre än andras a-game. Den som har högst lägstanivå i poker är ofta den stora vinnaren. Jämfört med en del av fragglarna därnere håller min lägstanivå hög klass. 

Jo, glömde nämna att jag sköt tom i gatorna två när Micke Hallberg hade fyrtal. Det är inte så ofta jag bluffar därnere, och när han drog världens klagovals innan han synade turn förstod jag att det låg en hund begraven. Den handen är jag dock inte så missnöjd med utan tyckte snarare att jag spelade ganska bra. Timingen var däremot illa. Ungefär som att anordna en strand-barbeque under ramadan i Dubai. :)

Inga kommentarer: