torsdag 23 oktober 2008

www.FOTFEL.com

...
När man har idrottat, hunnit fräscha till sig och sedan sätter sig i soffan och slötittar på TV, då mår man nog så bra som det är möjligt i det här livet.

Kom precis hem från squashen, där jag med nöd och näppe vann alla mina set. Foten jävlades något otroligt. Inte så att det gjorde speciellt ont. Snarare att jag inte våga belasta den, vilket fick effekten att jag kom fel till alla bollar och därmed slog urusla slag. Min lagpartner spelade dock som en dröm. Efter matchen var klar spelade vi en intern match, och jag som brukar vinna normalt fick nu stryk i tre raka. Det blir kraftig revansch nästa vecka då spiken har försvunnit ur mitt minne.

Var nere på Skeppsbron tidigt imorse för att hjälpa Jonas lite. Blev väl inte att jag hjälpte till så speciellt mycket, men jag följde med honom på diverse ärenden. Hela Birsta-svängen plus lite andra butiker. Det jag missat när det gäller inredningsprylar efter idag är inte värt att veta.

Man hör från diverse källor att Jonas och Björn, precis som ett gammalt gift par, tydligen tjafsar om de minsta av detaljer. Vad det ska vara för ljusstakar, vilket färg på tapeterna, om osten ska vara ovanför eller nedanför skinkan på snittarna som ska bjudas på invigningen. Fantastiskt lustigt. Filma dom här grälen och sälj medlemsskap för 100 kr på sidan jonasobjorniluven.com.

I övrigt händer inte mycket och jag känner att de senaste inläggen varit sämst. Därför lägger jag ner pennan och återkommer med nya krafter efter en helg i nykterhetens tecken. Haha, troligt. Det krävs ett mirakel för att komma undan lördagsäventyr.

Trevlig helg, turmänniskor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag jagar endast välbefinnande ruset efter träning eller annan hälsosam aktivitet numer. Det gör mig till en lika medikoer människa som Per Elofsson. Enda skillnaden är att jag alla fall får ligga snyggt.

Finns risk och då menar jag risk att jag till och med kommer att befinna mig NYKTER på lokal på lördag. Ajajajaj!